RSS |

Наши контакты:

Желаете получать обновление на Email?

Введите свой email

вторник, 27 апреля 2010 г.

Пряма дія: Львів солідарний (граффіті)

 Львівські антифашисти та анархісти солідарні зі студентською профспілкою «Пряма дія», на яку чинять тиск працівники СБУ. ЇЇ учасники 21 квітня у Києві провели акцію протесту проти присутності СБУ у вузах і тиску, що здійснюється співробітниками спецслужби на активістів профспілки. Акції солідарності були у Луцьку, Сумах та Москві. Свою підтримку виголосили також студенти Німеччини.

 
У знак солідарності разом із студентами різних міст України та закордону, львів’яни намалювали граффіті у місті із написом: «Пряма Дія. Львів солідарний!». Слово підтримки профспілки та критики дій влади повинен сказати кожен, кому не байдуже за якою системою освіти, в якому університеті та за чиїми правилами навчатися. Адже студент має право на вільний від СБУ університет, а тим більше право на недоторканість себе та своїх близьких через участь у студентських профспілках.

Варто згадати, що «Пряма Дія» заявляє про повне відмежування від будь-яких політичних партій, комерційних структур, і не фінансується адміністрацією вищих навчальних закладів. Чи справедливо, що СБУ тисне на її учасників та їхніх рідних через те, що профспілка бореться за повністю безкоштовну освіту, відстоює соціальні права студентів, виступає проти їхньої експлуатації?

Відповідь одна – не справедливо! Досить тиску на «Пряму Дію»! Владо, руки геть від університетів!


По матеріалам ukraine.indymedia.org

0 коммент.:

Отправить комментарий